<

Projektek

Academia

- 2022. augusztus 1.

Academia reprezentatív Duna parti irodaépületének belsőépítészeti átalakítása. A projekt során 1800 m2 közösségi, kereskedelmi és irodateret terveztünk meg.

Bővebben

Weinberg irodaház

- 2022. július 30.

BIM alapú tervezés és projektmenedzsment egy vezető acélszerkezet-gyártó és kivitelező cégénél

Bővebben

Hungexpo belsőépítészet

- 2022. július 29.

A Budapest Kongresszusi és Kiállítási központ két épületének belsőépítészeti részletterveinek a kidolgozásában vettünk részt.

Bővebben
ZenGarden irodaház

ZenGarden irodaház

- 2022. július 28.

A ZenGarden irodaházról készített digitális ikerpár előnyt jelent a tovább tervezésben, üzemeltetésben és a bérlői igények kielégítésében.

Bővebben
agora maganrendelo

Agora magánrendelő

- 2022. július 27.

Agora magánrendelő belsőépítészeti tervezése. Az orvostechnológia tervezés 14 speciális igényű helyiséggel foglalkozott.

Bővebben
continental site budapest

Continental telephely

- 2022. július 26.

Egy több mint 30 millió eurós beruházás részeként a világ egyik vezető autóipari vállalatának, a Continentalnak terveztünk komplett telephelyet 30 100 m2 -en, 5 év alatt 5 fázisban, BIM metodikával.

Bővebben

Bosch télikert

- 2022. július 20.

A Robert Bosch Kft. a meglévő saját ingatlanaiban és a meglévő bérleményeinek területén az irodai és laborterületek átalakítását tervezte. A megrendelő az elvégzendő átalakítási munkák kiviteli terveinek elkészítéséhez, valamint a kivitelezők kiválasztását követően a munkálatok és az átadás‐átvételek lebonyolításához irodánkat kérte fel szakmai partnerként.

Bővebben
Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok

Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok

- 2022. július 20.

A nagy presztízsű, sporttörténetileg is fontos, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok felújítása volt a cél. A belsőépítészeti tervezés során BIM munkamódszert alkalmaztunk, amihez az alap adatot a helyszíni lézeres felmérés szolgáltatta.

Bővebben

Andritz irodaház

- 2022. július 8.

Extrém rövid határidejű projektjeink egyikeként mindössze 4 napunk volt a teljes koncepcióterv elkészítésére.

Bővebben

Körösladányi sportközpont

- 2022. július 7.

A speciális technológiai elvárások miatt komplex műszaki megoldások és magasszintű szakági együttműködés jellemezte a projektet.

Bővebben

Belvárosi iroda

- 2022. július 5.

Egy belvárosi irodaköltözési projekt során kaptunk 2020 nyarán ültetési tervre és design koncepció kialakítására megbízást egy nemzetközi cég hazai leányvállalatától. […]

Bővebben