PROBLÉMÁKAT ELŐZÜNK MEG, AMIKET KÉSŐBB MÁR NEM, VAGY CSAK NAGYON DRÁGÁN LEHETNE MEGOLDANI

PROBLÉMÁKAT ELŐZÜNK MEG, AMIKET KÉSŐBB MÁR NEM, VAGY CSAK NAGYON DRÁGÁN LEHETNE MEGOLDANI

Meglévő épület esetében vagy scan to BIM szolgáltatást nyújtunk, azaz beszkenneljük a létesítményt és a 3D pontfelhőből BIM modellt építünk, vagy a rendelkezésre álló tervekből is felépíthetjük az épület másolatát, a digital twint. A modellbe integráljuk a kívánt információkat a kivitelezéshez és az üzemeltetéshez.

Megnézem
Drónos szkennelés

A szakágakkal közös modellben ütközésvizsgálatot és ellenőrzést hajtunk végre, így a hibák nem a kivitelezésen derülnek ki és okoznak költségeket, pótmunkát, biztonsági problémákat.

Ütemterv készítésével (4D BIM) modell alapon időben és térben optimalizáljuk az organizációt és a kivitelezést.

5D BIM szolgáltatásunkkal modellalapú mennyiségkimutatást és költségvetés kiírást készítünk pénzügyi, műszaki és logisztikai döntésekhez.

Az épület működést optimalizáljuk 6D BIM szolgáltatással úgy, hogy a virtuális térben szimuláció segítségével megtervezzük az épület energiafelhasználását, fenntarthatóságát, karbantartását és üzemeltetését.

MINDEN BIM DIMENZIÓBAN OTTHON VAGYUNK

Ütemterv készítésével (4D BIM) modell alapon időben és térben optimalizáljuk az organizációt és a kivitelezést.

Modellalapú mennyiségkimutatást és költségvetés kiírást (5D BIM) készítünk pénzügyi, műszaki és logisztikai döntésekhez.

A virtuális térben szimuláció segítségével megtervezzük az épület energiafelhasználását, fenntarthatóságát, karbantartását és üzemeltetését (6D BIM).

SCAN-TO-BIM ESETTANULMÁNY

9 400 m2 területen digitalizáltuk a teljes ZenGarden (CBC) irodaépületet 1,5-5 cm pontossággal. A cél a jobb térgazdálkodás, a gazdaságosabb átalakítás, a korszerűsített megelőző karbantartás, a könnyebb bérbeadás és az épület összértékének növelése volt.

A LEGDRÁGÁBB PROBLÉMÁKAT KERÜLJÜK EL

BÜDZSÉ TÚLLÉPÉS

Szimuláljuk és optimalizáljuk a teljes projektet, így az épület teljes élettartamában alacsonyabbak és tervezhetőbbek lesznek a költségek.

HIBÁS KIVITELEZÉS

Akár kivitelezés közben is összevethető az aktuális fázis a modellel, így a hibák azonnal kiszűrhetők.

IDŐBELI CSÚSZÁS

A kivitelezés szimulációjával és organizációs terv készítésével optimalizálhatjuk az ütemezést és csökkenthetjük az időveszteséget.

Kapcsolatfelvétel