<

“Az exponenciálisan fejlődő technológia átformálja az életünket.
A BuildEXTnél hiszünk abban, hogy ez jó!”

Karrier a BuildEXTnél

Innovátorok tervezői vagyunk. Különleges emberekkel osztozunk egy közös vízióban.

“Hiszünk abban, hogy az építőipar szereplőit integrálnunk kell az új digitális ökoszisztémába, amit a BIM környezet jelent.”

Az épület teljes életciklusát figyelembe véve dolgozunk, összehangolva minden résztvevő érdekét: ki kell szolgálnunk a felhasználók igényeit, megvalósítva az emberközpontú tervezést, számolnunk kell a környezeti hatásokkal, optimalizálva az erőforrások felhasználását és persze szem előtt kell tartanunk a megrendelő gazdasági igényeit, hogy közösen legyünk képesek értéket teremteni.

Ezen szempontok együttes figyelembevételéhez proaktív módon integrálnunk kell minden szereplőt. Ehhez nyújt hatékony platformot a BIM munkamódszer. Mi az összes érintettel és résztvevővel közösen, az információt megosztva, együtt fejlődve és tanulva dolgozunk egy fentarthatóbb jövőért.

Tetszik? Akkor tarts velünk te is ezen az izgalmas úton!

Folyamatosan várjuk a friss diplomások jelentkezését.
Tudj meg többet arról, hogy mire számíthatsz a BuildEXT-nél pályakezdőként!

Egy különleges csapatot hoztunk létre, hogy szakértelmünkkel olyan BIM alapú projekteket valósíthassunk meg, melyek csökkentik az építőipar energialábnyomát és ezáltal aktívan hozzájáruljunk a fenntartható jövőhöz. Csatlakozz hozzánk, formáljuk együtt a világot!

Milyenek vagyunk?

A BuildEXT egy újdonságra nyitott, támogató közeget nyújtó, vidám csapat, amelyben a mérnöki szemlélet dominál.
Szeretünk járatlan utakat felfedezni, nem félünk attól, hogy hibázunk, mert ebből is tanulunk és ezt a tudást örömmel osztjuk meg egymással.
A mérnöki szemlélet nálunk azt jelenti, hogy átfogó felelősséget vállalunk a környezetünkért. Olyan világot teremtünk, ahol az építészet egy tudatos szolgáltatás, nem pedig az ego önkifejezésének eszköze.

Hogyan dolgozunk?

Számunkra egy sikeres projekt alappillérei a precíz mérnöki munka, az innovatív szemlélet integrálása és a szereplők közötti párbeszéd. Ezt a törekvést a BIM munkamódszer teljes körű alkalmazása teszi lehetővé.
A BuildEXT-nél azért kiemelkedően fontos a résztvevők közötti információáramlás vezénylése, mert ily módon lehetünk biztosak abban, hogy az épület az elképzelések szerinti minőségben valósul meg.

Mit nyújtunk?

Elsősorban nagy és komplex projekteket. Magyarországon egyedülálló mélységben integráltuk a BIM munkamódszert a mindennapjainkba, ezért olyan mérnöki kihívást jelentő munkákon dolgozunk, amelyeknél elengedhetetlen a legújabb, nemzetközileg is elfogadott megoldások használata.
Bízunk egymásban, ezért mindenki az igényeinek és képességeinek megfelelő szintű önállóságot élvezhet.
Mindehhez folyamatosan segítünk és oktatunk téged, hogy naprakész tudással rendelkezz.
Tesszük mindezt vidám és támogató szellemben, mert számunkra a pozitív szemlélet nem cél, hanem maga a mód, ahogyan működünk.

Elérhető pozíciók

Böngéssz bátran a lehetőségek között és ha úgy érzed a jövőben nálunk a helyed, akkor küldj egy önéletrajzot nekünk. Bővülünk, bizonyos pozíciókra gyakran keresünk kollégákat, jelentkezz tehát mindenképpen – ha aktuálissá válik, megkeresünk!

Jelentkezz!

Bővülünk, bizonyos pozíciókra gyakran keresünk kollégákat, jelentkezz tehát mindenképpen – ha aktuálissá válik, megkeresünk! Építs karriert a BuildEXT-nél!

Kérdésed van? Kérdésed van? Fordulj Mariannhoz bizalommal!
Máté Mariann

People & Culture Lead

+36704160534

Levél küldése