<

Aktualitások

Mikor jó a BIM?

- 2024. május 30.

Mindenki azt hiszi, hogy a BIM az épületmodellről szól, csak mert okosan lefordítva azt jelenti. Pedig nem! A BIM az együttműködésről szól…

Bővebben

Plan to BIM – sima projektet BIM-be tenni…?

- 2024. április 15.

Tárgyalások alatt gyakori élmény, amikor a velünk szemben ülő beruházó fél órányi vad magyarázás után megérti a BIM lényegét, láthatóan elgondolkodik, kicsit elkezd izgulni és óvatosan felteszi a kérdést: „Ha már kész a tervem, akkor is lehet a projektem BIM-es?”

Bővebben

A BIM eredete

- 2024. április 3.

Az adatok szigetszerűen már régóta jelen vannak az építőiparban, gondoljunk csak a különféle költségadatbázisokra, CAD fájlokra, excelekre és Gantt diagramokra, […]

Bővebben
Az épületbe érkezőket impresszív tér fogadja

ACADEMIA Az Év Irodája versenyen

- 2024. január 18.

Januártól lehet szavazni irodai projektekre az Év Irodája versenyen, ami az ingatlanpiac egyik meghatározó eseménye már tizenhárom éve. Idén két, az ACADEMIA irodaházzal kapcsolatos munkánk is megtalálható a nevezettek között, mindkettőre érvényes szavazatot lehet leadni.

Bővebben

A magyar gazdaság kitörési pontjai – előadtunk az MBH Bank Makronóm Makroverzum konferencián

- 2023. november 22.

A magyar ipar jövőjéről tartott kerekasztal-beszélgetést az MBH Makronóm Makroverzum konferencián több nagyvállalati, banki és kormányzati döntéshozó. A kerekasztal felvezető előadásának megtartására független, piaci előadóként Livják Csabát, a BuildEXT Kft. alapítóját, digitális transzformációs tanácsadót kérték fel a szervezők.

Bővebben