<

A nagyméretű és komplex projekteknél
érezzük magunkat elemünkben

Generáltervezés

Felelősséget vállalunk a jövőnkért

Az építészet legfontosabb feladata ma, hogy egyszerre vegye figyelembe a megrendelői, a használói és a környezeti igényeket, sőt rugalmasan kezelje ezek változásait az épület teljes életciklusán át.
Ezért irányítanunk kell az építőipar szereplői közötti kommunikációt és technikailag is képesnek kell lennünk a gyors alkalmazkodásra. Kihasználjuk az épületinformációs modellezési munkamódszer előnyeit és minden partnerünket bevezetjük ebbe az új, digitális világba.

A generáltervezés feladatkörei
a projekt státusza szerint

A BIM munkamódszer új szintre emeli a különböző szakterületek együttműködését, ezáltal felgyorsul a tervezés és megelőzhetők a hibák.

Minél komplexebb annál komfortosabb

A fő profilunk ipari-, kereskedelmi-, iroda- és középületek generáltervezése és azok kivitelezésének és üzemeltetésének támogatása. A BuildEXT jellemzői a kiemelkedő építészeti minőség, a mérnöki szemlélet és az innovatív megoldások. Az épület teljes életciklusát lefedő BIM alapú megoldásokat nyújtunk annak érdekében, hogy a projektek eredményesek és fenntarthatóak legyenek minden gazdasági, humán és ökológiai szempontból.

Hogyan dolgozunk

Közös nyelvet beszélünk a BIM munkamódszer miatt

Ahhoz, hogy egy jó ötletből pontos terv és hibátlan ház születhessen, rengeteg résztvevő sikeres együttműködésére van szükség. Egy ilyen projekt átlátható információáramlás nélkül bábeli zűrzavarhoz vezet.

BIM alapú megoldásokat nyújtunk a tervezés kezdetétől a kivitelezés támogatásán át az épület hatékony üzemeltetéséig.

Kihasználjuk a BIM munkamódszer előnyeit és meghívunk minden résztvevőt egy közös, felhőalapú tervezőasztalhoz, ahol együtt hozzuk meg a döntésinket és mindenki hozzáteszi a projekthez a maga szakmai tudását. Így egy csapásra emeljük a minőséget, nyerünk időt és spórolunk erőforrásokat.

Interdiszciplináris tervezés

A virtuális térben összehangolt közös tervezés pontosabb, gyorsabb, és átgondoltabb munkavégzést eredményez. Már a tervezés fázisában alkalmunk nyílik különböző szakterületek tapasztalatait integrálni és a legjobb megoldást szintetizálni. Szimulációk és tesztek segítségével így már korai szakaszban optimalizáljuk az épületet.

Modell alapú kivitelezéstámogatás

A költségbecsléstől a kivitelezés lezárásáig minden építkezés a folyamatosan felmerülő problémáktól és kényszerű változtatásoktól terhelt. A BIM munkamódszer rendkívüli előnye, hogy gyorsan és átláthatóan lehet lekövetni a változásokat, ezzel időt és pénzt takarítva meg.

A BIM munkamódszer alkalmazása elejét veszi a költséges hibáknak és pótmunkáknak, így lényegesen csökkenthető a kivitelezés összköltsége és átfutási ideje.

Optimalizált üzemeltetés

Az épülettel párhuzamosan létrehozott as-built digitális modell kulcsfontosságú a fenntarthatóság szempontjából. A modellre épített létesítménygazdálkodási szoftverrel beindítjuk az épület digitális ikerpárját, amivel valós időben optimalizálható a létesítmény működése. Ez nagyságrendekkel csökkenti a karbantartási és üzemeltetési költségeket, és azonnal felhasználható bármilyen építészeti vagy belsőépítészeti áttervezés során is.

Kiemelt projektek

További szolgáltatások

Egy épület teljes életciklusát lefedő megoldásokat kínálunk annak érdekében, hogy a projektek hatékonyak és fenntarthatóak legyenek gazdasági, humán és ökológiai szempontból.

Belsőépítészet

A tervezés során a jövőbe mutató, időtálló megoldásokat keressük. Az embert helyezzük a középpontba, egyaránt figyelembe véve a tudatos és ösztönös igényeket.

bővebben

BIM szolgáltatások

A fenntarthatóság jegyében az épület teljes élettartamát figyelemmel kísérjük. A BIM munkamódszer lehetőségeit kiaknázva teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

bővebben

Scan to BIM

A legújabb 3D lézerszkenner technológiát használjuk épületek felmérésére. Ezen információn alapuló szolgáltatásokat nyújtunk megrendelőink költségeinek csökkentése érdekében.

bővebben

Projektmenedzsment

A BIM munkafolyamat minden előnyét kihasználva képviseljük megrendelőink érdekeit, csökkentjük költségeit és szavatoljuk tanácsadóink minőségi munkáját.

bővebben

Kapcsolat

Építészeti szolgáltatásainkról kollégáink szívesen nyújtanak további információt. Segítünk abban, hogy a legtöbbet hozzd ki projektedből, annak bármely szakaszában.

Beszélj Sándorral a generáltervezésről
Nagy Sándor

Vállalkozásvezető

+36 30 953 82 12

Üzenet küldése

Örömmel ismerkedünk meg jó emberekkel, új projektekkel és eredeti technológiákkal.

Bármiről is legyen szó, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!