<

A BuildEXT egy generáltervező építésziroda.

Mérnöki szolgáltatások

Innovátorok tervezői vagyunk

Nagyléptékű és komplex ipari, kereskedelmi, irodai és középületek tervezésével foglalkozunk. Élen járunk a BIM munkamódszer használatában, így támogatjuk az ügyfeleinket abban, hogy a lehető legnagyobb haszonnal és a lehető legkisebb kockázattal aknázzák ki a projektben rejlő lehetőségeket.

Az épület életciklusának állomásait lefedő szolgáltatásaink

Alapvető szolgáltatásaink

Generáltervezés

Felelősséget vállalunk a jövőnkért

Az építészet legfontosabb feladata ma az, hogy egyszerre vegye figyelembe a megrendelői, a felhasználói és a környezeti igényeket, sőt rugalmasan kezelje azok változásait az épület teljes életciklusa során.
Ezért koordinálnunk kell az együttműködést az építőpar szereplői között, és technikailag is képesnek kell lennünk a gyors alkalmazkodásra. Mi előnyt kovácsolunk az épületinformációs modellezés módszeréből és elérhetővé tesszük ezt az új, digitális ökoszisztémát mindenki számára.

Belsőépítészeti tervezés

A kiemelkedő minőséget a legújabb digitális eszközökkel ültetjük át a gyakorlatba.

Önálló belsőépítészeti csapatunk elkötelezett az inspiráló terek létrehozása mellett, amelyek jobbá teszik használóik mindennapi életét. Megkönnyítjük az emberek közötti interakciót, elősegítjük a munkát és a tanulást, a játékot és az örömöt, a koncentrációt és a pihenést.
Belsőépítészeink szakmai tapasztalata a koncepciófejlesztéstől, a térkiosztás tervezéstől és a belsőépítészettől kezdve a bútortervezésen és világításon át a vizualizációig terjed.

BIM szolgáltatások

BIM munkamódszerrel közös a nyelv.

Továbbfejlesztett BIM-munkafolyamatunk nagymértékben növeli a tervezési, építési és karbantartási munkák hatékonyságát az épületek teljes életciklusa során. A digitalizáció legújabb eszközeit használjuk a magasan automatizált, interaktív, részletes információs ökoszisztéma kiépítésére, az abban való együttműködésre és információ cserére. Ezáltal az építési folyamatot a célnak megfelelően, a költségvetés és az időkeret betartásával vezetjük végig. Valamint hatékonyabbá és olcsóbbá tesszük a létesítménygazdálkodást, csökkentett környezeti terhelés mellett.

Scan to BIM

A pontos adatok alapozzák meg a kiváló mérnöki munkát.

A Scan to BIM a fizikai tér vagy az építési terület lézerszkennelésével kezdődik, és egy épületinformációs modell (BIM) létrehozásával végződik, amely az építészeti tervezés, a kivitelezés vagy a létesítménygazdálkodás kulcsfontosságú adatforrása.
A lézerszkennelés rendkívül gyors és pontos módja a helyszín, a meglévő épület, az új építmény vagy a projekt helyszínén lévő bármely objektum felmérésének.

Projektmenedzsment

Az építőipar digitalizációja kiszámítható környezetet teremt.

A projektmenedzsment során arra törekszünk, hogy ügyfeleink érdekei a minőség, a költségek és a határidők tekintetében minden körülmények között teljesüljenek. Az első ötlettől a projekt megvalósításáig támogatjuk ügyfeleinket a koordinációban. Hiszünk abban, hogy a legjobb eredményeket a közös adatkörnyezetben résztvevők közötti kommunikáció irányításával érhetjük el.

Projektek

Kapcsolat

Építészeti szolgáltatásainkról kollégáink szívesen nyújtanak további információt. Segítünk abban, hogy a legtöbbet hozd ki projektedből annak bármely szakaszában.

Egyeztess Sándorral a szolgáltatásainkról
Sándor Nagy

Vállalkozásvezető

+36 30 953 8212

Lépj velünk kapcsolatba!

Örömmel ismerkedünk meg jó emberekkel, új projektekkel és eredeti technológiákkal.

Bármiről is legyen szó, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!