<

Építészeti tervek
extrém rövid határidőkkel

Andritz irodaház

Ügyfél: Andritz Kft

Bruttó szintterület: 3000 m2

Helyszín: Tiszakécske

Átadás: 2013

Tervezés éve: 2012

Építész: Livják Csaba

Szolgáltatások: , ,

Funkció:

Hat évnyi termelést követően került felépítésre az Andritz irodaháza, aminek a jelentőségét az is mutatja, hogy a cég ez alkalomból mutatkozott be a régióban a szélesebb publikum számára is. A projekt nálunk is az emlékezetesek közé tartozik, nem csak a megvalósulás minősége, de a rendkívül szűk határidők miatt is.

Generáltervezés

Mindösszesen 4 nap állt rendelkezésünkre, hogy elkészítsük a teljes koncepciót, érintve a meglévő épületek bontását, a forgalom és a biztonsági zónák tervezését, valamint a teljes irodaépület alaprajzát a gyakorlatból átvett megrendelői igények alapján.

A teljes koncepciótervre
mindössze 4 nap volt

Az irodát 90 fő részére kellett megterveznünk, beleértve az épületben található, max. 400 fő részére kialakítandó szociális részleget, illetve orvosi rendelőt is.

Az Andritz Kft. az építész tervek leszállítását követően felkérte irodánkat a belsőépítészeti tervek elkészítésére is.

Belsőépítészet

A feladatban a nehézséget most is az idő rövidsége okozta, mivel az épület már szerkezetkész állapotban volt, mikor a tervezést megkezdhettük. Ennek ellenére sikerült 3 héten belül kiválasztanunk szinte az összes bútort, világítótestet, burkolatot. Mindezt egy részletes belsőépítészeti tervdokumentációban foglaltuk össze.

A projekt sikerét talán az bizonyítja legjobban, hogy a tervezett állapotról készült látványterveink zavarba ejtően hasonlítanak a megvalósulás fényképeire.


Érdekel a tervezés?

Tudj meg többet a generáltervezés szolgáltatásunkról!


Andritz irodaház

Csapat

BuildEXT
Felelős tervező: Livják Csaba
Építész tervező munkatársak: Kardos Sándor

Fotók és CGI
BuildEXT

Csaba Livjak

Beszélj Csabával erről a projektről
Csaba Livjak

CEO, Founder

Lépj velünk kapcsolatba