<

Előad a BuildEXT a Dalux User Days Budapest szakmai rendezvényen

Budapestre érkezik a Dalux idén indult szakmai roadshow-ja, a Dalux User Days. A szeptember 8-i esemény nyitó előadásában az ISO19650 alapokon történő tervezés-koordinációról fogunk beszélni.

A Dalux User Days rendezvény nyitó előadásában az ISO19650 alapokon történő tervezés-koordinációról beszélünk a sárospataki tanuszoda kapcsán.

Tervezés-koordináció Daluxban,
ISO 19650 alapokon

A skandináv régió legnagyobb, webalapú projektplatformját fejlesztő Dalux nem először hívja meg szakmai előadóként a BuildEXT-et. Előző évben a Continental autóipari beszállító 30 ezer m2-es telephelyének 50 szakági BIM modell egységesítéséből létrejött adat- és modellkoordinációs workflow-ját mutattuk be.

A budapesti eseményen az ISO19650 szabvány implementálását és napi használatának gyakorlatát prezentáljuk a Sárospataki Református Gimnázium új uszodájának információmodelljén és tervdokumentációján.

A Dalux User Days a szoftverfejlesztő vállalat új kezdeményezése; Európa-szerte tartanak helyi mérnökök számára, elsősorban az adott ország nyelvén egynapos eseményeket. A Dalux éves rendezvénye, a Dalux Summit az egyik legjelentősebb európai szakmai rendezvénysorozat; a kétnapos eseményen 40 országból érkező közel 1000 résztvevő számára 80 meghívott cég 50 szakmai előadója mutatja be a tudását, amelyen meghívott előadóként a BuildEXT idén is képviselteti magát.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei