<

A legjobb 5 között a BuildEXT ISO 19650 dokumentációja

Annyira precízen és teljeskörűen készítettük el, hogy az auditáló Simply Cert intézet minden idők legjobb 5 anyaga közé sorolta és várhatóan egy marketingkampánya során referenciaként fel is fogja használni a BuildEXT ISO dokumentációját.

Az ISO 19650 minősítés mindamellett, hogy keretrendszert ad a működésünkre, egy komoly üzenetet is megfogalmaz a piac számára: bizonyítottan képesek vagyunk a nemzetközi sztenderdeknek is megfelelő módon problémamentes BIM projekteket leszállítani.

A BuildEXT 2021 júniusától
nemzetközi BIM minősítés
szerint végzi a tevékenységét

Ráadásul európai szinten is a legjobbak közé tartozunk az alkalmazott workflow tekintetében.

“Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert egy ilyen minősítést megszerezni önmagában is komoly teljesítmény. Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik erre képesek, az viszont, hogy a legjobbak közé sorol minket az auditor cég, mindent elmond arról, hogy hazánkból is lehet a nemzetközi szinten kiemelkedő teljesítményt nyújtani a BIM és a digitális építőipar területén.” – mondta el Livják Csaba, az építésziroda alapítója és ügyvezetője.

Cégünk egy sikeresen elnyert HEPA Külpiacralépési Támogatás keretein belül kezdte el a minősítésre való felkészülést. A minősítésnek való megfelelés nem jelentett nagy kihívást, mivel négy éve mindent zárt, Revit alapú klasszifikált BIM modellekben tervezünk. Így az sem ért minket felkészületlenül, hogy az ISO 19650 szabvány időközben szigorodott és bekerült az UKAS (The United Kingdom Accreditation Service, az Egyesült Királyság nemzeti akkreditációs testülete) alá. Nekünk már ennek a kibővült elvárásrendszernek kellett megfelelnünk.

Ennek ellenére meglepetésként ért minket, hogy az auditor cég már a Stage 1 során elmondta: a leadott dokumentum minősége alapján az 5 legjobb ISO minősített BIM workflow közé sorolja azt, amit a BuildEXT napi szinten használ. A minősítés dokumentációját Plannerly BIM management platformon belül készítettük el és ennek prezentálása közben, a Stage 2-t követő online audit alatt ért minket a következő komoly elismerés.

Az intézet jelezte kollégáink felé, hogy a Plannerly-ben található ISO dokumentumunkról, a workflow-ról és a szoftverek használatáról szeretnének reklámfilmet készíteni, azért, hogy az alapján segítsék és népszerűsítsék az ISO 19650 minősítést az Egyesült Királyságban.

A tervek szerint a kampány 2022-ben indul, de elképzelhető, hogy már idén találkozhatunk a minősítő cég felületein a BuildEXT nevével.

A BuildEXT BIM ISO 19650 minősítési oklevele

BCSDH reposzt

DUIHK reposzt

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei