<

BuildEXT előadás a Dalux Summit 2022-n

A skandináv régió legnagyobb, webalapú projektplatformját fejlesztő Dalux idén is novemberben tartotta éves szakmai rendezvényét. Meghívott előadóként cégünk immáron második alkalommal mutatta be Koppenhágában közel ezer mérnök számára, hogy miként alkalmazzuk a gyakorlatban BIM-es projektben a Dalux CDE platformot.

A BuildEXT kollégája előad a Dalux Summit 2023-rendezvényen
Kollégánk előad a Dalux Summit 2022 rendezvényen

Előző évben a Continental autóipari beszállító 30 ezer m2-es telephelyének 50 szakági BIM modell egységesítéséből létrejött adat- és modellkoordinációs workflow-ját mutattuk be. Idén az ISO19650 szabvány implementálását és napi használatának gyakorlatát prezentáltuk a Sárospataki Református Gimnázium új uszodájának információmodelljén és tervdokumentációján.

A Dalux Summit a Dalux legjelentősebb szakmai rendezvénysorozata; a kétnapos eseményen 40 országból érkező közel 1000 résztvevő számára 80 meghívott cég 50 szakmai előadója mutatja be a tudását. A Dalux ezen kívül Dalux User Days néven Európa-szerte tart a helyi mérnökök számára egynapos eseményeket, az idei eseményen szintén részt vettünk előadóként.

A tervezés-koordináció Daluxban
történt, ISO 19650 alapokon

A Dalux Summit 2023-as eseményére a rendezvény hivatalos weboldalán lehet regisztrálni.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei