<

CRE Awards 2023 – újabb 2 díjat nyert az ACADEMIA irodaház

Örömmel jelentjük, hogy az ACADEMIA két rangos díjat nyert a EuropaProperty.com által szervezett CRE Awards 2023 eseményen. Az „Év Irodaprojektje” és a „Felújítási/Újjáépítési Projekt” elismerést Zeley Csaba, a beruházó ConvergenCE ügyvezető igazgatója vette át a díjátadó ceremónián.

A zsűri bírálata alapján az ACADEMIA lett az év legjobb irodafejlesztése. Az indoklásban a bírák a minden részletre kiterjedő felújítás példamutató szerepét, valamint a modern bérlői kívánalmaknak és a szigorú követelményeknek való megfelelést emelték ki.

Az ACADEMIA harmonikusan ötvözi a történelmi eleganciát a modern funkcionalitással, új mércét állítva az ingatlaniparban, és rámutatva arra, hogy a régebbi épületek felújítása hogyan tud megfelelni a mai követelményeknek. A BREEAM In-use, WELL Platinum & Gold, Wiredscore Gold és Access4you minősítésű épület volt az első WiredScore akkreditációjú irodaház Magyarországon, Az Év Tervezett Projektjeként a beruházás már a megelőző évben kivívta a CRE zsűrijének az elismerését, később pedig elnyerte Az Év Felújított Irodaháza díjat is az Év Irodája versenyen.

További részletek az eseményről a CRE Awards 2023 oldalán találhatók.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei