<

Az Év Tervezett Projektje díj nyertese az ACADEMIA

A budapesti InterContinental épülete adott otthont 2022 október 20-án a 4. alkalommal megrendezett CRE Awards-nak, ahol a szakmai zsűri elismerte a legjobb épületeket, vállalatokat, ingatlantranzakciókat és iparági szakembereket Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és a balkáni államok között. A díjátadón az „Év Tervezett Projektje” díj nyertese az általunk tervezett, budapesti ACADEMIA lett.

A díjat az épület vagyonkezeléséért, felújításáért és üzemeltetéséért felelős cég, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója, Zeley Csaba vette át.

A budapesti InterContinental Hotelben rendezett gálavacsorán hirdették ki a 24 kategória győzteseit. A CRE Real Estate Awards az egyetlen olyan kereskedelmi ingatlan esemény, amely valóban nemzetközi esemény Magyarországon évente több, mint 250 résztvevővel.

A EuropaProperty.com által szervezett díjátadó „Future Project of the Year” kategória győztese a legmagasabb szintű környezetvédelmi igényeknek megfelelően tervezett ACADEMIA irodaház lett.

A feladatunk az irodaépület átalakításának belsőépítészeti tervezése volt, a koncepció, településképi bejelentési és kiviteli tervek elkészítése a ház eredeti tervezőjének, Guczogi Györgynek a hozzájárulásával.

A projektről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei