<

A működő BIM workflow – dupla meetup

Egymást követő két napon is megtartottuk irodánkban az „Építőipar 4.0 | A működő BIM workflow” meetupot, mivel minden addiginél gyorsabban teltek be a helyek a rendezvényre.

A BuildEXT már egy éve szervez szakmai meetupokat, hogy elősegítse a BIM metodika hazai térnyerését. Ezekkel a tematikus eseményekkel a gyakorlatra fókuszálunk, bár olyan elméleti illetve jövőbe mutató prezentációkat is tartunk, amik kontextusba helyezik a kollégáink által előadott esettanulmányokat, fejlesztéseket.

A működő BIM workflow meetupon a BIM eszközeit is ki lehet próbálni

Élőben kipróbálható
technológia a BuildEXT irodában

A meetupon elmeséltük, hova vezet az építőipar 4.0 és hogy miként áll össze az ágazat új, digitális ökoszisztémája hatékonyan működő operációs rendszerré:

  • milyen össz-szakági workflow, AI technológia és szervezeti paradigmaváltás kell hozzá;
  • miként teremtünk káoszból rendet az ISO 19650 tudatos és következetes alkalmazásával;
  • hogyan alkalmaztuk Magyarországon szinte egyedülálló módon a digitális életciklus egyre nagyobb hányadában a BIM eszköztárát az ACADEMIA projektben.

Meetupjainkon lehetőség van több olyan eszköz kipróbálására, amiket napi szinten használunk a closed BIM projektekben. Az előadásokat szokásunk szerint élő demóval és kötetlen beszélgetéssel zártuk, lehetőséget nyújtva egymás megismerésére és új ismeretek, kapcsolatok szerzésére is.

Részletes program az esemény weboldalán.

Legközelebb nézd élőben!

Ha szeretnél részt venni előadásunkon, találkoznál velünk személyesen vagy egyszerűen csak érdekel az építőipari digitalizáció, iratkozz fel hírlevelünkre – biztos, hogy időben értesítünk!

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei