<

Előadtunk a MÉK Belsőépítész Tagozatának tisztújításán

A Magyar Építész Kamara Belsőépítész Tagozatának tisztújító eseményén adtunk elő december 12-én. Belsőépítészeti és más tematikájú meetupjainkon idén több tag is részt vett, az ő ajánlásuk nyomán kaptuk a megtisztelő felkérést a tagozat vezetőjétől.

A rendezvénynek az Építészek Háza adott helyt, az egyúttal évzáró eseményként is szolgáló rendezvényen a belsőépítész kamara tagjai vettek részt.

Stúdióvezető kollégánk, Baktay Andrea a Convergence többszörösen díjnyertes, BREEAM, WiredScore, WELL és Access4you minősítéssel bíró Academia Offices projektünket mutatta be. Prezentációjában a closed BIM workflow gyakorlati alkalmazásán túl tanulságokról, jógyakorlatokról és különleges kihívásokról is szó volt, az előadás végén VR szemüvegben is végig lehetett járni az épület modelljét.

Köszönjük a megtisztelő meghívást a leköszönő O. Ecker Judit Tagozatvezető Elnök asszonynak, egyúttal gratulálunk az újonnan megválasztott Belsőépítészeti Tagozat Elnökének, Czakó Kálmánnak, a Vezetőségi és Szakmai Minősítő Bizottsági Tagoknak. (A választás eredménye ide kattintva nézhető meg).

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei