<

Green Walk Academia bejárás

Az Academia Irodaház először szerepelt a Green Walk környezettudatos építés sétáján. A fenntarthatóságot középpontba helyező eseményen olyan épületeket nyitottak meg pár órára Budapesten, ahol az ESG szempontok nem csak a szavak szintjén jelentek meg.

A Nemzetközi Zöld Építés Hetének minden évben elmaradhatatlan programja a Green Walk, ami egy ingyenes lehetőség arra, hogy pár nap alatt a környezettudatos építés számos jó példájából merítsen ihletet a szakma.

Megújult lobby (Green Walk Academia bejárás)

Megújult lobby a
Green Walk Academia bejáráson

Ezekben a modern technológiával (át)tervezett épületekben lehetőség van a projektekből inspirálódni: érdekes szakmai előadásokban mutatják be tervező építészek, fejlesztők és üzemeltetők a kiválasztott épületek legkülönlegesebb tulajdonságait.

A CRE díjnyertes Academia Irodaház a régióban egyedülálló, csúcstechnológiával felszerelt építészeti és belsőépítészeti megoldásokkal rendelkezik és mára számos, releváns minősítést (WiredScore-Gold tanúsítvány, Well Platinum és Gold, BREEAM Excellent) is megkapott.

A korábbi épület felújítása alatt arra törekedtünk, hogy a lehető legtöbb elemet megtartsuk és újrahasznosítsuk a barnamezős beruházás során. Az épületben energiafelhasználás optimalizását például led vezérelt vilagítás biztosítja, de kiemelnénk a ma egyre népszerűbb zöldfal, egyben levegőtisztító berendezés beépítését is, amely óránként 100 m3 levegő tisztítására is képes. További részletek a projektoldalon.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei