<

ACADEMIA Az Év Irodája versenyen

Januártól lehet szavazni irodai projektekre az Év Irodája versenyen, ami az ingatlanpiac egyik meghatározó eseménye már tizenhárom éve. Idén két, az ACADEMIA irodaházzal kapcsolatos munkánk is megtalálható a nevezettek között, mindkettőre érvényes szavazatot lehet leadni.

Az ACADEMIA irodaház áttervezése a 2022-2023-as év egyik legszebb építészeti és belsőépítészeti munkája volt, ahol a bérlők átrendeződése miatt lehetőségünk nyílt az épület tereinek újragondolására, a funkciók bővítésére és a belső megjelenés korszerűsítésére. A projekt Az Év Irodaháza kategóriában indult.

Az 1961-62-ben épült épületet ESG szempontok mentén terveztük át, a környezettudatosság a teljes projekt során jelen volt. Az ACADEMIA ennek megfelelően számos minősítést kapott (több közülük a legmagasabb szint a kategóriájukon belül), de például ide köthető az első magyar WiredScore minősítés is. Az irodaházat szeptember végén adták át, az első új bérlő az Arago Csoport volt, de azóta az épület legrégebbi bérlője, a Kinstellar ügyvédi iroda is szerződést hosszabbított az épület tulajdonosaival.

A következő projekt, amire szavazni lehet, az irodaházba tervezett showroom. Itt a cél egy modern, inspiráló munkakörnyezet létrehozása volt, amely hangulatával illeszkedik mind a régebbi, mind az újabb irodarészhez is. Az iroda a sztenderd kiépítés anyagaival létrehozható igényes belsőépítészeti minőséget, valamint a magas minőségű mobiliákkal berendezett munkahelyet is hivatott bemutatni.

A showroom Az Év Irodája kategóriában indult, így erre Az Év Irodaháza projekttől függetlenül lehet érvényes szavazatot leadni.

A szavazási időszak február 3-ig tart, majd a zsűrizést követően február 29-én, a Real Estate Awards eseményen belül kerül sor az ünnepélyes díjátadóra.

Mindenkinek, aki szavazásával támogatja projektjeinket, nagyon köszönjük a segítségét.

.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei