<

A Forbes Livják Csabával készített interjút

„A falon gitárok, a dolgozóasztal mellett óriási elektromos zongora, az asztal szélén keverő és rengeteg kábel. Livják Csaba, a Buildext Kft. alapítója és most már egyedüli tulajdonosa hobbiként zenél, zongorázik, valamennyire hegedül és tangóharmonikázik is.”

A Forbes magazin újságírója novemberben látogatott el hozzánk, pont a Forbes Tech Summit 2022 előtt egy nappal. Bár a Boston Dynamics robotkutyája éppen nem tartózkodott az irodában, pár óra alatt betekintést tudtunk nyújtani a BIM workflow gyakorlati alkalmazásába.

Livják Csaba a BuildEXT budapesti irodájában (Fotó: Forbes)
Livják Csaba a BuildEXT budapesti irodájában (Fotó: Forbes)

A lendületesre sikerült interjú egyik pontján Hortobágyi Csaba (a BuildEXT fejlődésében mérföldkő szerepet játszó Continental AG veszprémi telephelyfejlesztés projekt idején minőségirányítási és gyártástámogatási rendszerekért felelős vezetője) is megszólal:

„Négy ajánlat érkezett, amelyből három egy árkategóriába tartozott,
az egyik viszont nagyságrendekkel többe került.
Látni akartam ezt a negyediket.”

Visszaemlékezése szerint „Csaba bement a menedzsmenttel tárgyalni, és közölte, hogy a Continental által kért koncepció úgy, ahogy van, hibás, neki teljesen más koncepciója van. Alapjaiban forgatta fel az egészet, egészen más terveket készített, mint amit a cég eredetileg kért.”

A Forbes Livják Csabával készült teljes interjúja ide kattintva olvasható.

(Képek és idézetek: Forbes.hu)

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei