<

ConvergenCE iroda az újrapozícionált ZenGardenben

Magyarország egyik legsikeresebb boutique ingatlanfejlesztő, befektető és vagyonkezelő cége, a ConvergenCE a ZenGarden Irodaházba költözik. A 9 500 négyzetméteres épület a közelmúltban 2,5 millió eurós fejlesztésen esett át és megszerezte a legfontosabb környezetvédelmi minősítő, a BREEAM elismerését is. A vezetőség az irodatér megálmodásával a BuildEXT többszörösen bizonyított belsőépítész stúdióját bízta meg.

A 2004-ben alapított ConvergenCE közel két évtizedes sikertörténete a közös érdekeken alapuló partneri viszonyokról és a folyamatos fejlődésről szól. A széleskörű befektetői és fejlesztői tapasztalatnak köszönhetően már több, mint kétszázezer négyzetméter iroda, kereskedelmi és ipari ingatlan került felújításra.

A ZenGarden irodaházban elhelyezkedő ConvergenCE irodából nagyszerű panoráma nyílik a Parlamentre. (Fotó: BuildEXT)
A ZenGarden irodaházban elhelyezkedő ConvergenCE iroda nagyszerű panorámával rendelkezik (Fotó: BuildEXT)

A CBC irodaház 2019-es megvételét, majd felújítását követően egy név- és arculatváltáson esett át az épület. Az újrapozícionált ZenGardenben nagy hangsúlyt kaptak a belső kertek, az energiahatékonyság és az emberközpontú kialakítás. Az egyedi hangulatú sziklakert mellett bambuszsövény és különböző növények, fák díszítik a kertet. A pétanque pálya, a napvitorlákkal árnyékolt terasz és a lounge részek pedig plusz feltöltődésre kínálnak lehetőséget. Az irodaház átalakítási projektjében a közös terek belsőépítészeti tervezésére a BuildEXTet kérték fel, az épületdigitalizációt is magába foglaló projektről bővebben itt mesélünk.

A ZenGarden irodaház hangulatos belső udvara,  azegyedi hangulatú sziklakert mellett bambuszsövény és különböző növények, fák díszítik a kertet. A pétanque pálya, a napvitorlákkal árnyékolt terasz és a lounge részek pedig plusz feltöltődésre kínálnak lehetőséget.

Hangulatos belső udvar
a ZenGarden irodaházban

Mindig fontos volt számunkra, hogy olyan épületben legyen a saját irodánk, amit mi magunk vagyonkezelünk és üzemeltetünk.” – kezdte a költözés hátterének a bemutatását Zeley Csaba, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója. „A megújult ZenGarden Irodaház páratlan körülményeket teremt a zavartalan munkavégzéshez. A saját munkavállalóink kényelme, maximális kiszolgálása, a tökéletes munkakörülmények biztosítása számunkra legalább annyira fontos, mint ügyfeleink elégedettsége. A város minden irányából könnyen megközelíthető lokáció, a sportolási lehetőségek, a szolgáltatók közelsége és az épület sokszínűsége minden feltételt biztosít számunkra ahhoz, hogy továbbra is legjobb szolgáltatást tudjuk kínálni a minket bizalmukkal kitüntetőknek.

Kifejezetten jó az együttműködésünk, így örömmel vettük, amikor Papp-Vas Dóra a ConvergenCE iroda megtervezésére is felkérte a BuildEXTet. A város feletti panoráma kitűnő adottsága az épületnek, igyekeztünk ezt kiemelve megtervezni az új irodát. Többek között üvegfalakkal hoztunk létre szeparált tereket, így egyszerre oldottuk meg a funkcionális kérdéseket és a látvány és a belső tér együttes érvényesülését is.” – mondta Baktay Andrea, Stúdióvezető okl. építészmérnök, Belsőépítészeti vezető.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei