<

Az átlagos álláshirdetés

Egy átlagos álláshirdetés úgy kezdődik, hogy „Vezető tervező pozícióba keresünk belsőépítészetben jártas, technológiára nyitott építészt”… De ki a fenét érdekel egy átlagos álláshirdetés?

Egy átlagos álláshirdetés általában nem a lényegről szól. És őszintén szólva, elég nagy szerencse kell, hogy ez felkeltse egy közénk illő tervező vagy kolléga érdeklődését.

Például az sosincs leírva egy átlagos hirdetésben, hogy mi hiszünk egy általunk létrehozott jobb jövőben. Hogy szerintünk Budapesten is lehet világszínvonalút csinálni és hogy szeretjük megélni, amit átél a megrendelőnk.

Mert mi itt értéket teremtünk. És nem csak azzal, amit csinálunk, hanem azzal, ahogy csináljuk.

Általában az sincs leírva, hogy nálunk fontos, hogy nem mindegy, egy vezető hogy bánik a beosztottjaival. Hogy milyen eszközökkel ad visszajelzést és milyen eszközökkel motivál. Fontos az is, hogy szereti-e tanítani a kezdő tervezőket. Emberileg és szakmailag egyaránt.

Általában az sincs leírva, hogy mi egy közösséget szeretnénk alkotni. Egyfajta szigetet ebben a kicsit panaszkodós, kicsit pesszimista magyar közegben.

Egy pozitív példát teremteni, mind szemléletben, mind technológiában.

Mert nem csak tessék-lássék lehet egy munkát elvégezni, hanem kiválóan is. És nem csak a tervszállításig, hanem az elégedett megrendelőnek történő kulcsátadásig.

Mára a BuildEXT sokkal több, mint egy jól felépített brand.

Olyan pilot projekteket, olyan munkafolyamatokat fejlesztettünk ki, amelyek a világ bármelyik részén megállják a helyüket. Ennek az alapja egy olyan csapat felépítése volt, akiket egyenként is rendkívül sokra becsülök és akik elképesztő fejlődésen mentek végig az elmúlt pár évben.

De a szervezet fejlődik, folyamatosan változik és időnként úgy alakul, hogy tapasztalt kollégára, vezetőre van szükségünk – vagy valakire, akiben megvan ez a lehetőség.

Olyanra, akinek az értékrendje beilleszthető a csapatba, olyanra, aki jó ember, aki átlát egy nagyberuházást építészként és jó affinitása van a belsőépítészethez. Olyanra, akit érdekel a technológia és aki jól bánik a megrendelőkkel.

Ha nem lenne, és nem lett volna már ilyen kollégánk, talán azt mondanám, lehetetlen. De tudom, hogy nem lehetetlen és tudom, hogy nagyon sok jó képességű, tapasztalt és ambiciózus tervező van a világban, aki egy jó lehetőségre vár.

Ha magadra ismersz a leírásból, írj rám. Ha pedig látsz valakit a környezetedben, akire ráillik, vagy rá fog illeni, ajánld be hozzánk, vagy küldd el neki a karrier oldalunkat.

Napi jócselekedetnek éppen jó lesz.

Livják Csaba
alapító, ügyvezető

Csaba Livjak

Beszélj Csabával erről a cikkről

CEO, Founder

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei