<

REVIT ALAPKÉPZÉS

Online alapozó tréning végzősöknek

Szerezz gyakorlati ismereteket a legjobbaktól; ismerkedj meg a modellezés alapjaival, gyakorold a paraméterezést, a family készítést és szerezz versenyképes Revit tudást!

OKT
10.
OKT. 10. – DEC. 2.
4+1 hét távoktatás | 1 személyes alkalom (Budapest)
Jelentkezés: hamarosan új képzést indítunk, iratkozz fel!

100% térítésmentes | mentorálás | korlátozott létszám

Revit oktatás profiktól

Szerezz nemzetközileg is elismert tudást!

A BIM terjedésével a Revit egyre meghatározóbb az építész szoftverek körében Magyarországon is. A hazai felsőoktatás megadja a tervezéshez szükséges elméleti alapokat, de nem tanít meg a gyakorlatban szoftvert használni, miközben a fejlettebb irodákban már elvárás a Revit ismerete.

A négyhetes Revit Akadémián el tudod sajátítani a gyakorlati alapokat. Mentorunk segítségével olyan jövőbiztos ismeretekhez és technikai készségekhez jutsz, amivel bármilyen Autodesk szoftverkörnyezetre épített BIM workflow hasznos tagja lehetsz és jóval nagyobb eséllyel szerezhetsz állást haladó tervezőirodában.

Program

Hogyan fogsz tanulni?

A Buildext többéves szakmai és képzési tapasztalatai alapján állítottuk össze ezt a digitális kurzust. A képzés aktív mentorálásra épül, de a sikeres, gyakorlatorientált tanuláshoz a Ti visszajelzésetek és részvételetek ugyanolyan fontos.

A technikai tudás mellett a tervezői képességek fejlesztése is hangsúlyt kap, két modul között folyamatos párbeszéd, interaktív online előadás, „Good to know” tartalmak és rendszeres, online tanácsadás is segíti a tananyag beépítését és a fejlődéseteket.

Oktatás

Hétfőnként új videós és szöveges tananyagot kapsz, amit másnap online előadáson magyarázunk el, kiegészítve a videón látottakat és válaszolva a felmerült kérdésekre.


Gyakorlás

A megszerzett ismereteket gyakorlófeladatok és „good to know” tartalmak segítségével rögzítheted. A kurzus végén egy zárófeladatot kell beadnod, amihez szükséges mind a 4 modulból megszerzett tudás.


Mentorálás

Ha elakadsz, tedd fel írásbana kérdésedet és pár órán belül mentorunk át is segít a problémán. A tanultakat az egész kurzus alatt közösen dolgozzuk fel, a zárófeladatot követően pedig személyes értékelésen és elbeszélgetésen is részt vehetsz.

Menetrend // 2022. ősz

1. hét
// okt. 10.
Kickoff & Revit basics
Online kickoff
Revit felhasználói felület, worksharing, Revit Space, Family / Model / Annotation Categories, Views, alapvető paraméterek, szerkesztési eszközök, modellezési alapok, Naming Standard, klasszifikációs rendszer
2. hét
// okt. 17.
Modeling & materials
Elemek módosítása, szerkezet és rétegrend modellezése, további és speciális modellezési eszközök, Material Library, Family betöltése, 3D nézetek kezelése, modellezési segédeszközök, formagyakorlat, Revit Addins, LOD-LOI mátrix
3. hét
// okt. 24.
Parameters, Families, Links
Family Categories and Types, Parameters, Project Standards, alapvető filterhasználat, alap Family módosítása, létrehozása, Schedule és Material Take-off megismerése, készítése, Manage Links, Imports – külső tartalom kezelése Revitben
Gyakorló hét
// okt 31.
Oktatási szünet
Tekintettel a rövid oktatási hétre és a hétvégi ünnepnapra, ezen a héten nincs online előadás.
4. hét
// nov. 7.
Annotations, Documentations
View Template, alapvető feliratozások, Dimensions, Legends, tervlap létrehozása, tervlapra helyezés, megjelenítések, Nézetek hivatkozása, részletrajzok, Exporting (dwg, pdf), Design Options, Color schemes
4+1 hét
// nov. 14.
Zárófeladat
A négy hét során tanultakból feladatot kell megoldani és beküldeni november 20., 23:59-ig.
Záró esemény
// dec. 2.
BuildEXT nyílt nap
Személyes találkozó és nyílt nap a BuildEXT-nél; értékelés, elismerő oklevél átadása, ismerkedés egy hi-tech iroda életével, kérdések megválaszolása, tanulságok, happiness.

A képzést kizárólag a szükséges létszám elérése esetében indítjuk el. A program változásának jogát fenntartjuk.

Indítsd velünk a karriered!

Végezd el a tanfolyamot, és szerezz állást a BuildEXT-nél!

A záróbeszélgetéssel egybekötött egyéni tanácsadás keretében megbeszéljük a zárófeladatod eredményeit és a tanfolyam során nyújtott teljesítményedet. Az értékelés alapján karrier-tanácsadást nyújtunk, illetve eldöntjük, hogy adunk-e állásajánlatot.

Bence nem sokkal az egyetem után érkezett hozzánk, természetesen átesett ő is a Revit alapképzésen. Ma már építész tervezőként dolgozik.

Hallgatóink mondták

Néhány visszajelzés 2022 nyári tréningünk résztvevőitől

Elképesztően profi volt a képzés, nagyon hasznos, nagyon intenzív, sokkal jobban fekszik nekem ez a tanulási módszer, amikor nem duolingo-szerűen élményalapú, hanem minden rendszerbe szedett, jól elnevezett és visszanézhető.” – Dani

Nagyon tetszett a tréningben a rendszeresség, a logikus felépítés. A Revitet még szoknom kell, nem annyira felhasználóbarát, de menni fog.” – Gergely

Abszolút hiánypótló… volt ugyan revites kurzus a suliban, de abbahagytam, mert a 3. héten is még csak a falaknál, meg a dinamikus kvótáknál jártunk.” – Dániel

Amit nem csináltam meg feladatokat, azokat is meg fogom még így, utólag is. Mert érdekel.” – Dani

Töltsd le pdf-ben és vidd magaddal!

synlab laboratórium BIM modell

F.A.Q.

Úgyis megkérdeznéd, hát megelőzünk…

Mennyire az alapokat tanítjátok?

Eléggé; a képzés után önállóan nem fogsz még házat tervezni, de kevésbé jössz zavarba, ha az első munkahelyeden leültetnek a Revit elé.

Mennyi időmet viszi el a Revit Akadémia elvégzése?

A képzés heti kb. 10 óra ráfordítással elvégezhető.

Mi van, ha lemaradok egy anyaggal?

Az oktatóanyagokhoz és az élő előadás felvételéhez hozzáférsz a Classroom felületén, így bármikor visszanézheted őket a képzés alatt. Viszont nem lesz sétagalopp és sok minden épül egymásra, így érd gyorsan utol magad. Ne feledd: két kihagyott élő adás után nem folytathatod a képzést.

Az oktatás online lesz?

Alapvetően igen, de lesz egy személyes alkalom is, amikor élőben is szeretnénk megismerni Titeket – és remélhetőleg Ti is egymást és minket is.

A személyes záróalkalom kötelező?

Igen, ez egy nagyon fontos része a tréningnek – ha akadályoztatva vagy, beszéljünk majd róla, de hidd el, hogy megéri eljönni hozzánk erre a pár órára, ha már egyszer végigküzdötted magad a Revit Akadémián.

Kapok oklevelet?

Amennyiben részt vettél az órákon és leadtad a zárófeladatot, elismerő oklevéllel tanúsítjuk, hogy elvégezted a BuildEXT Revit alapképzést. Nem vagyunk OKJ-sek, de hidd el, jól fog mutatni az önéletrajzodban.

Tudom mellette csinálni a sulit?

Mindenképpen! A tananyagot és magát a mentorprogramot is úgy raktuk össze, hogy az egyetem mellett is képes legyél elvégezni ezt a tréninget.

Fogom érteni, nem kell hozzá tervezői gyakorlat?

Nem baj, ha terveztél már számítógépen, de egyáltalán nem alapkövetelmény.

Hogy épül fel időben a képzés?

A tanfolyam oktatói modulja négy hétig tart. Az online foglalkozások hetente egyszer, összesen négy alkalommal lesznek megtartva 2022. október 10. és november 8. között. (Tekintettel a november 1-i Halottak Napjára azon a héten nincs oktatás). A foglalkozásokat megelőző napon elérhetővé tesszük az aktuális, kb. másfél órás videós tananyagokat, amit másnap dolgozunk fel közösen. Minden héten egy pár órás gyakorlással önállóan megoldható feladatot kaptok, ezeket nem kell beadni. Hét közben írásban kérhetsz és kaphatsz segítséget a mentortól. A képzés zárófeladattal végződik, aminek a megoldására egy hét áll rendelkezésre, megoldása és benyújtása az elismerő oklevél feltétele.

El kell fogadnom az állást, amit felajánlotok?

Nem kell, de bízunk abban, hogy kedved lesz a képzés után csatlakozni hozzánk. Ezt viszont akkor fogod tudni főként eldönteni, ha a képzés után ellátogatsz Te is hozzánk a nyílt napra december 2-án.

Milyen technikai követelmények vannak?

Legyen PC-d, amin elfut a Revit oktatási verziója és legyen egy kamerával felszerelt laptopod vagy PC-d a streamhez.

Mennyire gyakorlatias az oktatás?

100%-ban, a pályakezdő kollégáknak tartott oktatásunkból nőtte ki magát.

Ki tartja a tréninget?

Lukács Zsófia, aki évek óta dolgozik építésztervezőként, de ő tanította be nálunk az új kollégákat is. Hatalmas rutinja van ezért Revit oktatásban és alig várja, hogy kérdezzetek tőle!

Mi alapján döntitek el, hogy részt vehetek-e a képzésen?

A jelentkezés sorrendje is számít, de elsősorban az önéletrajzod és egy kérdésünkre leadott anyagod alapján fogjuk látni, hogy a jelenlegi helyzeted alapján mennyire való neked a Revit Akadémia.

Be kell adni a feladatokat?

A modulokhoz tartozó heti feladatokat nem – Rád van bízva, hogy haladsz, a végén van egy zárófeladat, ezt javítjuk.

Miért éri meg nektek ingyen oktatni?

Hosszú sztori, de a legfontosabb az, hogy nagyon szeretnénk, ha minél többen lennétek jól képzett építészek a piacon, mert ez segíti a Buildext-nél is minden nap alkalmazott BIM workflow hazai terjedését. És persze azért, mert jó lenne, ha a lehető legtöbben nálunk találnátok magatokat tervezői területen. Röviden szólva: szeretnénk a legjobb Revit tervezőkkel dolgozni, ezért úgy döntöttünk, kiképezzük magunknak őket.

Jelentkezés és teendők

Ha érdekel a képzés, iratkozz fel az űrlapon. Hamarosan jelentkezünk az időponttal.

FONTOS: Egy üzenetet kapsz pillanatokon belül a feliratkozásról. Ellenőrizd le kérlek, és ha a spam mappában vagy a promóciók között landolt, akkor húzd át Gmailben az Elsődleges mappába, Outlookban pedig a bejövő üzenetek közé, hogy mindenképpen értesülj a következő emailünkről.