<

BuildEXT a Mestersége: Intelligencia műsorban

A BIM és az AI építészetben betöltött szerepéről beszélt Livják Csaba a BuildEXT alapítója, ügyvezetője a Mestersége:Intelligencia c. ismeretterjesztő magazinsorozat 3. részében. Szertics Gergely interjúja a YouTube-on és a TV2Play kínálatában tekinthető meg.

A mesterséges intelligencia a széles tömegek számára a ChatGPT térnyerésével vált kézzelfogható valósággá, miközben az egyes iparágakban már régóta komoly szerepe van a hatékonyság növelésében. Az alapkérdés ugyanakkor továbbra is nyitott: milyen jövő vár az emberiségre a mesterséges intelligenciák (MI) alkalmazásának kiterjedésével?

Az újonnan indult ismeretterjesztő magazin missziója, hogy segítsen az embereknek megtalálni a helyüket az új világban azzal, hogy bemutatja, miként lehet harmonikusan együtt élni az MI formáival, hogyan tudjuk a képességeit a magunk javára fordítani és miként lehet felkészülni az MI érkezésére. A műsor szerkesztő-műsorvezetője Szertics Gergely, a terület egyik legismertebb hazai szakembere.

Az interjúban szó esik a digitális iker szerepéről, az AI által támogatott generatív tervezésről, az irodánkat felmérő Boston Dynamics robotkutyáról és hogy miként újítja meg a digitalizáció alapjaiban a teljes építőipart.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei