<

AAA tanúsítványt kapott a BuildEXT a Dun & Bradstreet minősítési rendszerében

Maximális, 100/100-as pontszámmal értékelte tripla A szintűre cégünket a Dun & Bradstreet, nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő vállalat 2023 májusában.

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra a BuildEXT is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

A Dun & Bradstreet AAA (tripla A) minősítéssel ismerte el a BuildEXT-et

Az, hogy egy független, objektív szempontrendszer alapján dolgozó, nemzetközi szakértő ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel a minősítés szigorúan szakmai szempontok alapján történt (arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet) így a Dun & Bradstreet Tanúsítvány is pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.


A tanúsítvány

A Dun & Bradstreet minősítése nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján, Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein. A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében – az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, például a mérlegadatokat, eredménykimutatást és különféle trendeket. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei