<

Órák alatt álltunk át távoli munkavégzésre

A BuildEXT rugalmasan alkalmazkodott a kialakult helyzethez; az elmúlt napokban megteremtettük a távoli munkavégzés lehetőségét összesen több mint 40 munkatársunk számára.

A digitalizáció elérhető legmodernebb eszközeivel a tervezés zökkenőmentesen folytatódik:

  • épületeinket eddig is virtuális térben építettük valós idejű össz-szakági modellként, a tervkoordináció on premise platformon zajlott és az elkészített tervek és modell is egy gombnyomással digitálisan kerültek ki az építkezésre;
  • a cég belső kommunikációja továbbra is egy csapatmunkára feljesztett rendszeren zajlik, a chat, a file megosztás és a videokonferencia is egy gombnyomásra van tőlünk;
  • a feladatokat webalapú, vizuális projektmenedzsment rendszerben követjük, a pénzügyünk az egyik legmodernebb ERP rendszer, amely a Microsoft Azure felhőben működik.

Szolgáltatásainkat a megszokott hatékonysággal biztosítjuk, ezt a krízist inkább egy érdekes kihívásnak tekintjük, amiből reményeink szerint többet profitálunk, mint amennyi veszteséget fog okozni nekünk.

A távoli munkavégzésre való átállás a felhőalapú, közös munka miatt zökkenőmentesen megtörtént.

A gazdaság lassulása miatt előreláthatóan szabadul fel kapacitásunk, így probléma nélkül tudunk csatlakozni projektekhez, amennyiben Önnek vagy partnerének építészmérnöki megoldásra van szüksége.

A BuildEXT felelős vállalkozás. Vigyázunk egymásra.

Csaba Livjak

Beszélj Csabával erről a cikkről

CEO, Founder

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei