<

BuildEXT: Európa top 10 BIM szolgáltatója között

Egyedüli régiós vállalatként kapott helyet a magyar BuildEXT Kft. a Construction Tech Review magazin mértékadó „TOP 10 BIM Solutions Providers in Europe 2022” szakmai rangsorában. A vezető globális építőipari magazin 2022-es iparági listáján a BuildEXT olyan meghatározó, épületinformációs modellezéssel foglalkozó nagyágyúkkal került egy kategóriába, mint az ArchiCAD-et fejlesztő német Nemetschek AG, a BIM Facility, valamint az ír Pentagon Solutions.

A Construction Tech Review szerkesztőségének szakmai stábja összetett, többlépcsős minősítési folyamatot követően – az olvasók, saját piackutatóik és egy iparági grémium bevonásával – harmadik alkalommal adja közre a kontinens top 10 BIM szolgáltatójának listáját. Azt a listát, amelyikre a közép-európai régióból idén egyedül a BuildEXT Kft., a hazai piac egyik vezető digitális épületinformációs modellezésre (BIM) specializálódott tervezőirodája került fel.

Buildext - Top Building Information Modeling Solutions Provider in Europe 2022 recognized by Construction Tech Review

Óriási megtiszteltetés, egyben markáns pozitív visszajelzés is, hogy egy nemzetközi szakmai magazin egyetlen közép-európai vállalatként az európai top 10-be sorolt minket. A BuildEXT valóban élen jár az építőipar digitalizációjának gyakorlati bevezetésében, az információmodell-alapú tervezés és a kivitelezéskoordináció munkafolyamatainak fejlesztésében és alkalmazásában. Célunk, hogy tudásunkkal és a digitalizáció új eszközeivel gyökeresen átalakítsuk az építőipari folyamatokat. Ezzel a megrendelőinknek sok időt, energiát és pénzt spórolunk meg, a gyermekeinknek pedig egy alacsonyabb CO2-kibocsátású, fenntarthatóbb épített környezetet hozunk létre“ – fogalmazott Livják Csaba, a cég alapító tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

A teljes interjú online változata a Construction Tech Review európai oldalán olvasható, a nyomtatott magazin 2022 márciusában jelenik meg.

A top 10-es lista helyezéséről készült sajtóközlemény innen tölthető le magyar nyelven, a történést az MTI is szemlézte és számos szakmai és gazdasági magazin is hírt adott róla.

Megjelenéseink a témában:

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei