<

Csatlakozott a BuildEXT a BCSDH-hoz

Úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk azokhoz, akik nyíltan elköteleződnek a fenntarthatóság értékei mentén és stratégiai szinten, tudatosan és tervezetten integrálják annak elveit a mindennapi működésükbe.

Mit keres a BuildEXT a BCSDH tagjai között?

A BuildEXT nem csupán egy tervező iroda, sokkal több annál: az általunk használt és nemzetközi szinten is az élvonalhoz tartozó módszertan és eszközök munkatársaink kezében már a tervező asztalon életre kelnek és a létesítmények teljes életciklusán át, a tervezéstől az üzemeltetésig hatékony támogatást nyújtanak ahhoz, hogy partnereink álma valóra válhasson, pontosan úgy ahogy azt elképzelik.

Az épületinformációs modellezés (BIM) a megfelelő kezekben az innovatív megoldások, a pontosabb és rugalmasabb tervezhetőség, a tervezés és a kivitelezés során elért költségmegtakarítás, a megvalósítás rövidülése és természetesen az épületek nagyságrenddel hatékonyabb üzemeltetésének záloga: mind egy jobb, fenntarthatóbb, minőségibb jövő felé mutat, és ez közös érdekünk.

Társaságunk működése önmagáért beszél. Annak érdekében azonban, hogy sikerünket, céljainkat, elveinket és tapasztalatainkat ne csupán mi ismerjük, mi alkalmazzuk, hanem ezekben osztozhassunk is másokkal, úgy döntöttünk, hogy

Csatlakozunk azokhoz, akik nyíltan elköteleződnek a fenntarthatóság értékei mentén és stratégiai szinten, tudatosan és tervezetten integrálják annak elveit a mindennapi működésükbe.

A BuildEXT ezért felkérte Pallaghy Orsolyát, a Business Council for Sustainable Development Hungary felügyelőbizottságának elnökét arra, hogy szakértőként segítse Társaságunkat ezen az úton.

Pallaghy Orsolya, BCSDH
(fotó: BCSDH)

Emellett célunk, hogy csatlakozzunk a Szervezethez, mely által részévé válhatunk azon cégek közösségének, akik hozzánk hasonló értékeket vallanak. A BuildEXT így egyrészről az alaptevékenységét tekintve, azaz az általa tervezett létesítményekkel, másrészről pedig saját napi működésével is hozzájárul a fenti célok eléréséhez.

Csaba Melovics

Beszélj Csabával erről a cikkről

Head of Marketing

+36 70 337 53 72

Lépj velünk kapcsolatba

A szerző további cikkei