<

Projektek

Bosch campus II

Bosch Budapest Innovációs Kampusz

- 2022. július 31.

2018-ban kaptunk felkérést a Robert Bosch Kft. német vezető tervezőjétől a Bosch magyarországi képviseletének, közel 60 000 m2-es telekre tervezett új Bosch Campus II központjának koncepció tervezésére.

Bővebben

Weinberg irodaház

- 2022. július 30.

BIM alapú tervezés és projektmenedzsment egy vezető acélszerkezet-gyártó és kivitelező cégénél

Bővebben

Hungexpo belsőépítészet

- 2022. július 29.

A Budapest Kongresszusi és Kiállítási központ két épületének belsőépítészeti részletterveinek a kidolgozásában vettünk részt.

Bővebben
continental site budapest

Continental telephely

- 2022. július 26.

Egy több mint 30 millió eurós beruházás részeként a világ egyik vezető autóipari vállalatának, a Continentalnak terveztünk komplett telephelyet 30 100 m2 -en, 5 év alatt 5 fázisban, BIM metodikával.

Bővebben
synlab laboratórium

Synlab laboratórium

- 2022. július 25.

Synlab laboratórium - Kelet-Közép-Európa legnagyobb analitikai laboratóriuma, melyet BIM munkamódszerrel terveztünk.

Bővebben
Banki adatközpont

Banki adatközpont

- 2022. július 24.

TIER 3+ biztonsági szintű, teljesen redundáns magyar banki adatközpont építészeti tervezése és koordinálása, valamint új területre adaptálása.

Bővebben

Continental magasraktár

- 2022. július 23.

50 000 m2-es, teljes telephelyre vonatkozó fejlesztési ütem részeként gyártócsarnok, irodaház és kantin mellé terveztük a Continental magasraktár épületét.

Bővebben
continental veszprem

Continental Veszprém

- 2022. július 21.

Continental veszprémi telephelyének 4 építési szakaszban megvalósuló, 10 millió EUR értékű komplett fejlesztését célzó generáltervezés 86 000 m2-es épületkomplexumon.

Bővebben

Bosch télikert

- 2022. július 20.

A Robert Bosch Kft. a meglévő saját ingatlanaiban és a meglévő bérleményeinek területén az irodai és laborterületek átalakítását tervezte. A megrendelő az elvégzendő átalakítási munkák kiviteli terveinek elkészítéséhez, valamint a kivitelezők kiválasztását követően a munkálatok és az átadás‐átvételek lebonyolításához irodánkat kérte fel szakmai partnerként.

Bővebben

Hibrid projektmenedzsment tisztatér beruházásban

- 2022. július 3.

Leica lézerszkennerekkel végeztük a felmérést, a modellezési feladatokat Revittel, a tervet a megvalósult állapottal Cloudcompare-ben hasonlítottuk össze, az előrehaladást 360 fokos kamerával dokumentáltuk OpenSpace segítségével.

Bővebben