Sok erős évünk volt már. Elég, ha az elmúlt 5 évre gondolok, amikor megtízszereztük a cég létszámát, árbevételét, tudását és sebességét… sokszor volt meredek, de 2021 túltett az összesen.

Most, hogy visszatekintek, úgy érzem, mintha 3 évet töltöttem volna egy hullámvasúton. Megéltünk karantént, krízist, veszteségeket és változásokat, pályázatokat és sikereket. Voltak nehezebb napjaink, de ez összekovácsolt egy csapatot és szinte mindennapi vendégünk volt a jókedv és a megérdemelt munka öröme.

Túl vagyunk pár száz állásinterjún, prezentáción, kiállításon, díjátadón, két irodaépítésen, rengeteg projekten, és most jóleső fáradtsággal zárunk egy újabb sikeres évet.

A Covid ellenére az éven újra 50%-kal növekedtünk és végignézve a csapat lelkesedésén és belegondolva abba, mennyit fejlődtünk mind technológiai, mind szakmai szempontból, azt gondolom, nincs okunk aggodalomra.

Sokszor erőn felül teljesítettünk, amihez rengeteg támogatást kaptunk partnereinktől, barátainktól és kollégáinktól. Ezt ezúton is köszönjük nekik és támogató energiájukat igyekszünk továbbsugározni, mind a szűkebb, mind a tágabb környezetünk felé.

Kollégáinknak a cég életének legszebb jutalmait fogjuk átadni, de van, ahol önköltségen tervezünk egy jó célért, van, ahol erdőt telepítünk vagy kórházat támogatunk. Oktatjuk a jövő tervező és befektető nemzedékét és támogatásunkkal hozzájárulunk a klímacélok gyakorlati megvalósításához.

Hogy egy kicsit képszerűbben is megoszthassuk veletek ezeket a pillanatokat, készítettünk egy rövid összefoglaló oldalt, amelyet szeretettel küldünk mindenkinek, aki hozzájárult a sikereinkhez és azoknak is, akik még maguk sem tudják, de egy nap keresztezik majd egymást útjaink.

Jó egészséget, Boldog karácsonyt és Békés ünnepeket kívánok mindenkinek, a BuildEXT összes dolgozójának nevében.

Livják Csaba

alapító, tulajdonos