A digitális forradalom hajnalán élünk, ami a következő pár évben gyökeresen átalakítja a tervezés és az építőipar folyamatait.
Formáld velünk az építőipar jövőjét!
Ahogy az ipari forradalom idején a mechanikai erő, az elmúlt években félelmetes gyorsasággal vált elérhetővé az információ és a nagy mennyiségű számítási kapacitás. Ez a mobileszközeink és a mindenhol elérhető online kapcsolat révén egy új hatékonyságot és számtalan új szolgáltatás lehetőségét teremtette meg. A mi cégcsoportunk ezeknek a lehetőségeknek a gyakorlati hasznosítását tűzte ki célul a magyar és a nemzetközi tervezői és építőipari erőtérben.

BUILDEXT

a digitális építőipar szakértője,
az innovátorok tervezője

A BUILDEXT a tervező cégek evolúciójának következő fázisa. Egy nemzetközi generál tervező és projekt manager szervezet, amely összefogja a magyar tervezési piac leginnovatívabb szereplőit.
A cégcsoport n-Gon Studio Kft-ként látott napvilágot és pár éve tehetséges építész/generál tervező cégként ismerte a piac. De organikusan fejlődtünk, egyre nagyobb megbízásokat kaptunk, kiegészültünk egy belsőépítész üzletággal és egy szép napon elértünk egy bonyolultsági- és méretkorlátot, amit a hagyományos tervezési eszközeinkkel már lehetetlen volt kezelni. Ekkor áttértünk az AUTODESK tervezési környezetére és megépítettük az első információ modellünket.
Akkor még nem tudtuk, hogy ez áttörések sorozatát hozza el az életünkbe. De megértük, amikor az első virtuális modellben egyidőben dolgozott 6 szakág közel 50 társtervezője olyan hatékonyan, hogy 3 hónap alatt végeztünk el 7 hónapnyi munkát. Mikor először szinkronizáltuk a felhőbe és transzformáltuk megosztott tudássá egy épület modelljét és információ tartalmát. Mikor először néztünk bele egy Hololensbe és jártunk be egy gyárat az irodánkban az íróasztalainkat kerülgetve. Vagy mikor ez egy mobiltelefon kameráján keresztül először vált a kiterjesztett valóság a kivitelezés koordináció napi gyakorlatává.
Egy út kezdetén vagyunk, ahol közel 40 projekt manager, BIM szakértő, szoftverfejlesztő és közel 250 társtervező kollégánkkal azon dolgozunk, hogy azok az ipari- és középületek – amelyek a mi kezünk közül kerülnek ki – többek legyenek, mint a hagyományos módon megalkotott épületek. A digitális iker által tárolt információ új hatékonyságot és új szolgáltatásokat hív életre a kezünk között, amelyek egy iparágat fognak megváltoztatni.
Ebbe a környezetbe keresünk agilis, szakmailag kiemelkedő szakembereket, akik hisznek ebben az áttörésben a következő pozícióba:

Scan to BIM Analyst

Ha a szívverésed beindul a CR report hallatán, vagy, ha lázba jössz a pontfelhő és a model line viszonyától, illetve, ha különös bizsergést érzel, amikor egy problémakörre csinálni kell egy új Revit family-t, akkor lehet, hogy téged keresünk.

Ha inspirál, hogy olyan szolgáltatást adsz, ami fényévekkel meggyorsítja a kivitelezést, ha lendületet kapsz attól, hogy a reggeli megrendelést aznap délutánra leszállítod, és ezt kihívásként és nem akadályként éled meg, akkor téged keresünk!

Ha képes vagy gyorsan átlátni a feladatot, tudsz rendszerben gondolkodni, rendelkezel kellő magabiztossággal és át is tudod alakítani a kapott feladatot alfeladatokká, azaz el tudod dönteni, hogy te mit csinálj és a csapat tagjai mit csináljanak, akkor biztosan téged keresünk!

Ha jó a tűrőképességed és lelkesít, hogy az igazi amerikai BIM világában merülhetsz el, hogy a professzionális digitális építőipari szolgáltatás nyújtása számodra akkora értékkel bír, hogy ezért te már-már szenvedélyednek tekinted a BIM-et, és ezért minél szélesebb körben szeretnéd megismerni kívülről-belülről, és ráadásul ebben semmi nem tántoríthat el téged, akkor teljesen biztos, hogy téged keresünk!

Revit tudásodra mindenképp szükséged lesz, ha nem is professzionális, de egy magabiztos alap-közép szinten. A tárgyalóképes angol nyelvtudásod segíteni, a BIM iránti ambíciód lelkesíteni, a jó együttműködési képességed és a csapatszellemed inspirálni, a munka iránti alázatod pedig felemelni fog.

Nálunk úgy találkozhatsz a BIM-mel, ahogy sehol máshol! Többségében amerikai, néha egy-két európai projekt, iskola, egyetem, skytrain állomás, Revit add-in-ok, amikről még nem is hallottál, Dynamo scriptek, illetve elképesztő szoftveres és nem szoftveres fejlesztések várnak. Valamint egy olyan jófej és segítőkész csapatba, illetve egy olyan cégstruktúrába érkezel, ahol tanulni és fejlődni szinte a végtelenségig lehet, és ahol odafigyelünk egymásra, mert nálunk a szakmai fejlődéssel karöltve ez a legfontosabb.

Ha kedvet érzel csatlakozni hozzánk, tanulni, fejlődni, részese lenni valami újnak és innovatívnak, akkor jelentkezz most !

Feladatok

 • Modellezés centrál fájl létrehozása, kapott Revit modell és pontfelhő belinkelése, nézetek, fázisok, worksetek, szűrők létrehozása és kezelése, különböző modell elemek elhelyezése work plan szerint, méretezés és feliratozás 2D-ben és 3D-ben (analízis készítése), kigyűjtés (schedule) készítése és exportálása Excelbe és vissza, előny, ha tudsz familyt szerkeszteni, vagy tudod, hogy kell EOV helyes fájlt létrehozni
 • Riport készítés (dokumentálás, Excel riport készítése, nem baj, ha ismered a függvényeket és a hivatkozásokat)
 • Műszaki ismeretek, rendszerezett gondolkodás (pontfelhő alapján a szerkezetek felismerése, felismert hiba pontos dokumentálása és láttatása, mindenki számára érthető módon, a megrendelő szemszögével való “látás”)
 • Egyeztetés (folyamatos együttműködés a projekten dolgozó csapattagokkal szükség esetén kapcsolattartás a megrendelővel írásban, angolul)

Amit kínálunk

Ha jól csinálod, tényleg megdicsérünk. Ha bénázol megmondjuk. Biztos, hogy tudsz hova fejlődni és ebben segítünk is neked. Kapsz személyiség tesztet, ami jó önismeret. Nagyon menő irodánk van. Jó a csapat. Startup jellegű cégkultúrát ajánlunk. Tuti, hogy nem gyepesedsz be. Hivatalosan ezt úgy mondanánk:

 • Kitűnő munkakörnyezet, fiatalos csapat (CX-Ray felmérésben országos átlag feletti)
 • Stabil lábakon álló, folyamatosan fejlődő cég
 • Innovatív cégvezetés
 • Érdekes, folyamatosan kihívást jelentő munka, szakmai fejlődés lehetősége
 • Előrelépési lehetőség, akár tulajdonrészesedés

Akkor is szívesen látunk egy beszélgetésre, ha nem teljesen a Te profilodat írtuk körül, de motivált vagy és úgy látod tudnánk együtt dolgozni.

Követelmények és előnyök

Azt lásd, hogy ez egy életpálya. Mindegy hol csatlakozol be, mindenképpen fejlődni fogsz. Az ideális jelölt gyakorlatias, tech beállítottságú, társasági ember, tervezésben és/vagy kivitelezésben szerzett tapasztalatokat, látja egy épület összefüggéseit és van gyakorlata BIM/tervezési projektek megvalósításában.

Amit hozzátennénk még:

 • alapvető műszaki, épületszerkezeti ismeretek elvárás, felsőfokú műszaki/építész végzettség előny
 • magabiztos és technológiaérzékeny számítógépes ismeret, Revit és Excel legalább felhasználói szintű ismerete elvárás (fejlődés és tanulás iránti érdeklődés előny)
 • proaktív és előrelátó gondolkodás, jó kommunikációs készség, valamint csapatmunkában való együttműködés képessége elvárás
 • pontosságra és precizitásra való törekvés elvárás, monotonitás tűrés előny
 • határozott fellépés és érdekérvényesítő képesség előny
 • 0-3 év tapasztalat előny, pályakezdők jelentkezését is várjuk
 • BIM iránti érdeklődés és ambíció elvárás, a LEAN iránti érdeklődés előny

Egyéb információ az állásról

 • Munkaidő részmunka vagy főállás 
 • Munkába állás kezdete azonnal 
 • Fizetés megállapodás szerint

Szükséges tapasztalat

 • 0-10 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás

 • Angol vagy német nyelvtudás előnyt jelent

Munkavégzés helye

Budapest, II. kerület

ÁLLÁSOK

Jelentkezz!

Töltsd fel önéletrajzodat és motivációs leveledet a lenti űrlappal, vagy küldj emailt a job@buildext.com emailcímre - elolvassuk és mindenképpen visszajelzünk. Egy kávéra pedig bármikor szeretettel várunk az irodánkban.
Mező kitöltése szükséges!
Mező kitöltése szükséges!
Mező kitöltése szükséges!
Mező kitöltése szükséges! Hibás formátum
 • - pozíció -
 • BIM projektvezető / Revit tervező
 • Projektvezető / Épületgépész műszaki ellenőr
 • Projektvezető / Villamos műszaki ellenőr
 • Projektvezető építész / BIM menedzser
 • Revit szerkesztő - tervező / BIM manager
 • Revit szerkesztő - tervező / belsőépítész
 • Revit modellező / építész tervező
 • Scan to BIM Analyst
 • BIM modellező / Revit szerkesztő
 • Projekt asszisztens
Field is required!
Field is required!
Önéletrajz feltöltése
Field is required!
Motivációs levél feltöltése
Field is required!