Ha pályakezdő építész vagy, , ha tudod, hogy ez a szakma a te életedben már nem az lesz, mint amit az iskolában tanultál 

A házakat már a virtuális térben tervezzük és építjük, majd információkat és szenzorokat kötünk rá, végül pedig szoftver ökoszisztémákat konfigurálunk, hogy gyorsabb és gazdaságosabb legyen a tervezés, az építés és üzemeltetés.  

Mire ez általánossá válik, a digitalizáció párszor pályamódosításra kényszerít, ezért életed során kb 3x fogsz szakmát változtatni. De ne csüggedj!

buildext_logo 

Légy menő, légy a jövő építésze!

BUILDEXT a tervező cégek következő generációja 

A cégcsoport 2008-ban alakult pár tehetséges építész, belsőépítész, grafikus, látványtervező, és programozó baráti összefogásából, akiknek nem volt egy rendes munkahelyük, ezért muszáj volt csinálni egyet. 

A cég 16 éves, de az elmúlt 5 évben exponenciálisan nőtt és mára már egy nemzetközi generál tervező és projekt menedzser szervezetté vált, amely integrálja a magyar tervezési piac leginnovatívabb szereplőit.  

Közel 50-en vagyunk és A kategóriás irodánkban, a komplex ipari, logisztikai épületektől a speciális technológiákon, adatközpontokon, tiszta tereken, laborokon és irodaházakon keresztül a kifinomult belsőépítész terekig, sok mindent tervezünk. 

3 éve szakítottunk a hagyományainkkal és áttértünk az AUTODESK tervezési környezetére. Megépítettük az első össz-szakági információ modellünket és fogalmunk sem volt, hogy ez áttörések sorozatát hozza el az életünkbe.  

A hatékonyság egy új dimenziójába kerültünk, de máig emlékszem milyen élmény volt, amikor az első virtuális modellünkben egyidőben dolgozott 6 szakág közel 50 társtervezője és a terv jobb lett, mint eddig bármikor, a hatékonyságunk pedig annyit nőtt, hogy 3 hónap alatt végeztünk el 7 hónapnyi munkát.  

Vagy amikor először szinkronizáltuk az épületmodellt CDE környezetbe és transzformáltuk megosztott tudássá az információtartalmát, amit a kivitelezők azonnal láttak 3D-ben és tudtak issue-zni. 

Élmény voltamikor az automatikusan generált QR kód visszajelezte, hogy update a terv, vagy amikor 10x-esére gyorsult egy módosítás átfutása, vagy amikor először néztünk bele egy Hololensbe és láttunk át egy gyár mennyezetén.  

Áttörésként éltük megamikor először használtunk parametrikus tervezést, generatív designt, CAM tervszállítást vagy amikor a mobiltelefonunk kamerája először mutatta meg a terveinket kiterjesztett valóságként és vált a kivitelezés koordináció napi gyakorlatává. 

Mára napi gyakorlat lett a laser scan, a pontfelhő feldolgozás, a dróntechnológia használata, és az AR, VR, Mixed Reality technológiák is belopództak az életünkbe, ahogy a szoftverfejlesztés, vagy az agilis működés.  

Egy út kezdetén vagyunk, ahol a szakmai tudás egyetemes érték, de nap mint nap csodálkozunk rá azokra az eszközökre, amelyek átalakítják az iparágunkat és az életünket.  

Ha részese akarsz lenni ennek a sikertörténetnek és hajlandó vagy energiát fektetni a saját fejlődésedbe, várunk az ország egyik legdinamikusabban fejlődő irodájába a következő pozícióba: 

Belsőépítész tervező – Revit szerkesztő 

Nálunk az épület tervezésében résztvevők feladata sokrétű és mozgalmas. Folyamatos interakciót kell fenntartani a kollégákkal, társtervezőkkel, projektvezetővel és tevőlegesen hozzájárulni a projekt sikeréhez.

Mi egy zenekar vagyunk, ami akkor játszik jól, ha tapsol a közönség.

Ha úgy érzed, mindez simán megy, jelentkezz azonnal! Hidd el nem bánod meg. Jó a csapat és várunk. Ha elsőre kicsit ijesztően ha ngzik akkor is jelentkezz, ne félj, nem harapunk. Ha még nem játszol olyan jól, de tehetséges és szorgalmas v agy, akkor majd mi megmutatjuk a mesterfogásokat.

Feladatok

 • Modellezés (Revit modellépítés, family szerkesztés, előny, ha vágod) 
 • Tervezés (belsőépítészeti tervek készítése, részfeladatok önálló elkészítése) 
 • Fejlesztés (szoftverkörnyezet szinergiáinak fejlesztése, workflow-k kidolgozásatesztelése) 

Amit kínálunk

Ha jól csinálod, tényleg megdicsérünk! Ha bénázol megmondjuk! Biztos, hogy tudsz hova fejlődni és ebben segítünk is nekedKapsz személyiség tesztet, ami segíthet az önismeret útján. Nagyon menő irodánk van és jó a csapat is. Startup jellegű cégkultúrát ajánlunk. És tuti, hogy nem gyepesedsz be! Hivatalosan ezt úgy mondanánk: 

 • Kitűnőmunkakörnyezet, fiatalos csapat (CX-Ray felmérésben országos átlag feletti) 
 • Stabil lábakon álló, folyamatosan fejlődő cég 
 • Innovatív cégvezetés 
 • Érdekes, folyamatosan kihívást jelentő munka, szakmai fejlődés lehetősége 

Akkor is szívesen látunk egy beszélgetésre, ha nem teljesen a Te profilodat írtuk körül, de motivált vagy és úgy látod tudnánk együtt dolgozni!

Követelmények és előnyök

Azt lásd, hogy ez egy életpálya. Mindegy hol csatlakozol be, mindenképpen fejlődni fogsz. Az ideális jelölt gyakorlatias, tech beállítottságú, társasági ember, tervezésben és/vagy kivite ezésben szerzett tapasztalatokat, látja egy épület összefüggéseit. 

Egyéb információ az állásról

 • Határozott fellépés és érdekérvényesítő képesség (előny) 
 • 0-3 év tapasztalat (előny), pályakezdők jelentkezését is várjuk 
 • Érdeklődés a BIM és a LEAN iránt (előny) 

Szükséges tapasztalat

 • Revit és/vagy nem lakossági belsőépítészeti tervezés területén tapasztalat (fontos) 
 • Felsőfokú műszaki végzettség  (fontos) 

Szükséges nyelvtudás

 • Magabiztos angol nyelvtudás és számítógép használat (fontos) 

Munkavégzés helye

ÁLLÁSOK

Jelentkezz!

Töltsd fel önéletrajzodat és motivációs leveledet a lenti űrlappal, vagy küldj emailt a job@buildext.com emailcímre - elolvassuk és mindenképpen visszajelzünk. Egy kávéra pedig bármikor szeretettel várunk az irodánkban.
Mező kitöltése szükséges!
Mező kitöltése szükséges!
Mező kitöltése szükséges!
Mező kitöltése szükséges! Hibás formátum
 • - pozíció -
 • BIM projektvezető / Revit tervező
 • Projektvezető / Épületgépész műszaki ellenőr
 • Projektvezető / Villamos műszaki ellenőr
 • Projektvezető építész / BIM menedzser
 • Revit szerkesztő - tervező / BIM manager
 • Revit szerkesztő - tervező / belsőépítész
 • Revit modellező / építész tervező
 • Scan to BIM Analyst
 • BIM modellező / Revit szerkesztő
Field is required!
Field is required!
Önéletrajz feltöltése
Field is required!
Motivációs levél feltöltése
Field is required!