TERVEZHETŐBB ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYABB ÜZEMELTETÉS ÉPÜLETINFORMÁCIÓS MODELLRE ÉPÍTETT IPAR 4.0 MEGOLDÁSOKKAL

TERVEZHETŐBB ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYABB ÜZEMELTETÉS ÉPÜLETINFORMÁCIÓS MODELLRE ÉPÍTETT IPAR 4.0 MEGOLDÁSOKKAL

A tervezés során létrehozott épületinformációs modell alkalmassá tehető FM szoftverbe való integrálásra (BIM to FM) amivel az üzemeltetési és karbantartási folyamatok is optimalizálhatóak.

Az elkészült digitális iker – az épület virtuális másolata (digital twin) – módosításával követhetőek az épület, a gépészeti és az elektromos rendszer főbb változásai, így mindig a meglévő állapot szerinti tervek és modell áll rendelkezésre​!

Meglévő épület esetén létesítményfelmérés során elvégezzük a teljes scan to BIM digitalizációt, beleértve a gépészeti, elektromos rendszerek és eszközök scannelését és azonosítását is.

Elkészítjük az eszközleltárt és pontos műszaki paramétereivel rögzítjük a gépészeti, elektromos stb. berendezések pozícióját a BIM modellben.

BIM MODELL AZ ÜZEMELTETÉSBEN

PONTOS

A mindig aktualizált modell tartalmazza a létesítmény építészeti, gépészeti, elektromos, stb. információit.

GYORS

A 3D modellben könnyű eligazodni, és az elemek karbantartási, szerelési útmutatói alapján hatékonyan tervezhető a leállás.

RUGALMAS

Az épület és a rendszerek átalakítása, bővítése költséghatékonyabban és gyorsabban, kevesebb kellemetlenséggel oldható meg.

Facility management és épületüzemeltetési szoftver partnerünk:

Singu FM logo

Kapcsolatfelvétel