A panoráma renderelés valójában ugyanaz mint a 360 fokos panoráma fotózás. A statikus látványtervek helyett szférikus képeket kapunk, amiket egérrel, érintőképernyővel vagy akár a VR szemüvegünkkel is irányíthatunk. A képeket az alaprajzról kiválasztva nézhetjük meg, de akár be is járhatjuk a virtuális teret a kívánt irányba navigálva. Próbálja ki!

A technológia legfontosabb előnye, hogy a még meg nem épült irodát valóságközeli élményként lehet megélni és így rengeteg olyan részletet fedezhetünk fel és javíthatunk ki, ami a tervrajzból vagy a modellből „nem jön át”, és amire a tervezés után már nem, vagy csak drágán lenne lehetőségünk.

A koncepcióterv és a 3D modell megteremti az alapokat, de a 360° panoráma renderrel csiszoljuk tökéletesre az elképzelést.

A megjelenítés segít a megrendelőnek felfedezni és érzékelni a terek közti kapcsolatot, a bútorok, formák és felületek összhangját.

Egyszerűen csak meg kell fogni az egeret és sétálni vele egyet a berendezett irodában, vagy felvenni egy VR szemüveget és benézni a tárgyalóba, megkeresni a legjobb ülőhelyet vagy kitalálni, hogy hova rakjuk a kedvenc növényünket.

Még az első irodabútor megrendelése előtt teljes egészében látható, bejárható, megtapasztalható, módosítható a munkatér.

A bejárás több, mint kényelmes: úgy von be minket, hogy fel sem kell állnunk hozzá, akár az otthoni nappali kanapéján üldögélve is tökéletesen elképzelhető egy irodai munkanap.

A steril tervek és modellek valódi élménnyé alakulnak azáltal, hogy a tér részévé válhatunk.

Kapcsolatfelvétel